Δελτίο Τύπου 10.01.2022 Νέα Ιστοσελίδα του ΣΑμΣΚΠ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής (ΣΑμΣΚΠ) στη προσπάθειά του να ακολουθήσει το πνεύμα της εποχής και να παρέχει σύγχρονη, άμεση ενημέρωση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, ότι από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2021 βρίσκεται σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου στην διεύθυνση www.msassociationhellas.org. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο ήδη υπάρχον domain name αλλά εκσυγχρονίστηκε τεχνολογικά, επικαιροποιήθηκε και διαθέτει τα κάτωθι χαρακτηριστικά:
 Βασίζεται στην τεχνολογία του WordPress

 Είναι εύχρηστη και εύκολα προσβάσιμη από κινητές συσκευές όπως tablet και smartphones.

 Ακολουθεί τις προδιαγραφές συμβατότητας ΑμΕΑ.

Η νέα ιστοσελίδα του ΣΑμΣΚΠ είναι μια δυναμική ιστοσελίδα και σκοπό μας είναι να την βελτιώνουμε και να την ενημερώνουμε συνεχώς πληροφορώντας έτσι κάθε ενδιαφερόμενο μέσω αυτής.

Σας καλούμε λοιπόν να την επισκεφτείτε, να την χρησιμοποιήσετε και περιμένουμε τόσο τις υποδείξεις σας για την βελτίωση της όσο και τις απόψεις και προτάσεις σας για τον εμπλουτισμό της.
Η κατασκευή της νέας ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας Genesis Pharma την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Skip to content