Δελτίο Τύπου 14.10.2021 – Παραχώρηση Χώρου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Ελληνικό 14 Οκτωβρίου 2021

Ο  Δήμαρχος  Ηλιούπολης κος  Χατζηδάκης Γεώργιος  για άλλη μια φορά αποδεικνύει  την ευαισθησία του για τις ευπαθείς ομάδες παραχωρώντας χώρο  στο Σύλλογο μας που θα λειτουργεί ως γραφείο εξυπηρέτησης , ενημέρωσης και υποστήριξης των ΑμΣΚΠ σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Από Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Τρίτη από τις 16:00 μ.μ έως 18:00 μ.μ  άτομα του Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας θα παραβρίσκονται στο Δημαρχείο Ηλιούπολης στην Αίθουσα Υποδοχής (ισόγειο)  επί της διεύθυνσης  Σοφ. Βενιζέλου 112 & Πρωτόπαππα   για να προσφέρουν :

  • Συμβουλευτική βοήθεια σχετικά με τα δικαιώματα ασθενών με ΣΚΠ, ασφαλισμένων ή ανασφάλιστων.
  • Ενημέρωση για σεμινάρια που διενεργούνται από τον σύλλογο, σχετικά με την ασθένεια, τις νέες θεραπείες, μαθήματα για νέες τεχνολογίες κλπ
  • Πληροφόρηση για εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον σύλλογο από φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, γυμναστές κλπ
  • Ενίσχυση των φιλικών δεσμών μεταξύ των ασθενών.
  • Εγγραφή νέων μελών, ασθενών κατοίκων Ηλιούπολης

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί από το 2007, ιδρύθηκε και διοικείται αποκλειστικά από ασθενείς , με έδρα το Ελληνικό στα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων Αναπήρων στο Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερικάνικη Βάση).

 

Σημείωση : Yπάρχουν οριοθετημένες θέσεις parking για άτομα με δυσλειτουργία κίνησης   καθώς και ράμπα από την κεντρική είσοδο του δημαρχείου επί  της Λεωφόρου  Πρωτόππαπα

Skip to content