Χριστουγεννιάτικο bazaar

Home / Εκδήλωσης / Χριστουγεννιάτικο bazaar
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/12/2012
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΣΑμΣΚΠΠ, στο ΘΧΠΑ στο Ελληνικό.

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα είχε ήδη ξεκινήσει από νωρίς με την πρόσελευση και τη θετική ενέργεια των μελών μας. Σε μία κεφάτη ατμόσφαιρα και σε κάθε γωνίας της αίθουσας γέμισαν τραπεζάκια που στήθηκαν από μέλη μας με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Χριστουγεννιάτικο στολίδια, κοσμήματα, αξεσουάρ, σαπούνια, χειροποιήτες δημιουργίες, cd, βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, όλα στόλιζαν την αίθουσα το καθένα με το δικό τους στυλ. Από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν έλειψε το τραπέζι με τις σπιτικές λιχουδιές πασταφλώρα, χαλβάς, κέικ σοκολάτας, ραβανί, υπέροχα σοκολατάκια και τα κεράσματα που πολλά μέλη πρόσφεραν και γλύκαναν την μεγάλη παρέα που είχε μαζευτεί.

Ευχαριστούμε από ψυχής τα μέλη Καλλιόπη Δασκαλόπουλου, Άννα Μουλινού, Ανδρέα Ζερβούδη, Δημήτρη Καγιά, Βάσω Μαράκα, Ειρήνη Φωσκόλου, Βίκυ Οικονόμου, Κατερίνα Νικολαϊδου, Νάνσυ Ρηγάτου, Άννα Μανουδάκη, Έφη Ανδρονίκου που πρόσφεραν αντίκειμενα (βιβλία, διακοσμητικά, σαπούνια, καλάθια κ.α) προς πώλησηυπέρ του Συλλόγου και όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην τελευταία μας γιορτινή συνάντηση του 2012.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα Βίκυ Οικονόμου, εθελόντρια η οποία παρόλο το κρύο κράτησε άξια το τραπέζι του καφέ στο αίθριο του 266


Χριστουγεννιάτικο bazaar

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search