Χριστουγεννιάτικο bazaar & Yoga γέλιου

Home / Εκδήλωσης / Χριστουγεννιάτικο bazaar & Yoga γέλιου
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 04/12/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος μας στην τελευταία συνάντηση για το έτος 2011. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κα Νικολοπούλου, Ψυχολόγος η οποία παρουσίασε μια ποιοτική έρευνα για τα άτομα με ΣΚΠ αναφορικά με την καθημερινότητά τους, την φαρμακευτική τους αγωγή και την πληροφόρησή τους σχετικά με τη νόσο.
Η συνέχεια ήταν χαλαρωτική καθώς η κα Γεωργία Κουτάλη, εκπαιδεύτρια του Yoga του Γέλιου, μας απελευθέρωσε καθοδηγώντας μας, μέσω απλών ασκήσεων να γελάσουμε. Το γέλιο είναι η μουσική της ζωής, η μουσική της ψυχής όπως λέει ο ποιητής Γ. Ρίτσος.
Η φιλικότητα και η αμεσότητα της Γεωργίας παρέσυρε τα μέλη σε ένα παιχνίδι γέλιου. Για κάποιους ήταν η πρώτη επαφή ενώ κάποιοι άλλοι ανυπομονούσαν να επαναληφθεί η συνάντηση. Με τον ενθουσιασμό των μελών σύντομα θα ξανακαλέσουμε την Γεωργία κοντά μας.
Αγαπημένοι φίλοι και μέλη έστησαν τα τραπεζάκια τους σε όλη την αίθουσα γεμίζοντας την με πραμάτεια όπως γυναικεία αξεσουάρ, βιβλία, cd, κεριά, παραδοσιακά προϊόντα, γούρια για το 2012, πίνακες, ημερολόγια κ.α.
Το μεγάλο τραπέζι γέμισε με λιχουδιές, το κέικ σοκολάτας της Μαρίας, την λεμονόπιτα της Όλγας, τα τρουφάκια της Μαρίας, την πάστα φλώρα της Κατερίνας, τα λαδοκούλουρα της Νάντιας, το κέικ της Βάσως και τα κουλουράκια της Μαρίας,

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Όλγα Κακλαμάνου, την Κατερίνα Καβελάκη, την Μαρία Χριστοφή και την Άννα Πάφου που προσέφεραν προς πώληση αντικείμενά τους και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν λίγο ή πολύ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.


Χριστουγεννιάτικο bazaar & Yoga γέλιου

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search