Τουρνουά τάβλι 2012

Home / Εκδήλωσης / Τουρνουά τάβλι 2012
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 29/04/2012
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Η Κυριακή 29 Απριλίου 2012 ξημέρωσε φωτεινή, ηλιόλουστη και αισιόδοξη. Η χαρωπή παρέα των μελών του ΣΑμΣΚΠ από τις 9:30 άρχισε να συγκεντρώνεται στο Ελληνικό, αδημονούσα να επιδοθεί σε επικές «ταβλαδόρικες» μονομαχίες, με έπαθλο ένα μπουκάλι «Ούζο Πλωμαρίου» σε πολυτελή συσκευασία, μία ξεχωριστή ξύλινη γκραβούρα τάβλι και φόντο την ανάδειξη του νικητή σε περήφανο «Άρχοντα των Ασόδυων»!

Το τουρνουά ξεκίνησε, εν μέσω καλαμπουριών και πειραγμάτων μεταξύ των συμμετεχόντων, ανδρών και γυναικών! Μετά από σκληρές και ανηλεείς μονομαχίες και υπό τους ήχους των ασμάτων του Διονύση Σαββόπουλου, μπαρουτοκαπνισμένος νικητής μα υπέρλαμπρος «Άρχοντας των Ασόδυων» αναδείχθηκε το νέο μέλος του Συλλόγου, Ανδρέας Ντούσκας στον μεγάλο τελικό με τον Γιώργο Τεολόγου, και έτσι πραγματοποίησε την εντυπωσιακή του είσοδο στην παρέα μας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το «καλημέρα»!

Ο ΣΑμΣΚΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει την εταιρία «Ούζο Πλωμαρίου», που με την ευγενική της χορηγία συνέδραμε τα μέγιστα στην αρτιότερη διεξαγωγή της εκδηλώσεώς μας.


Τουρνουά τάβλι 2012

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search