Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 23/10/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η μέρα μας ξεκίνησε με την εισαγωγική παρουσίαση της Θεραπευτικής Ιππασίας από την κα Δήμητρα Καρουζάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας. Στην συνέχεια πήραν το λόγο η κα Ιωάννα Συκαμιώτη, Φυσικοθεραπεύτρια – εκπαιδεύτρια Θεραπευτικής Ιππασίας και η Χρύση Μπάμπαλη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Εκπαιδεύτρια Θεραπευτικής Ιππασίας οι οποίες μας ανέπτυξαν με παρουσίαση slides τα οφέλη της θεραπευτικής ιππασίας στους ασθενείς με ΣΚΠ. Αναφέρθηκαν στα σημαντικά αποτελέσματα της διόρθωσης της κινητικότητας, της βελτίωσης της βάδισης και της ισορροπίας των ατόμων με κινητικά προβλήματα ενώ ειπώθηκε η αύξηση της κοινωνικοποίησης και της επικοινωνίας με την επαφή με το άλογο.
Ακολούθησε η αγαπημένη φίλη και συνεργάτη Ελισάβετ Τασιοπούλου η οποία έδωσε συμβουλές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Έγιναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις ασκήσεις που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στο περιοδικό και ζητήθηκαν διευκρινήσεις που πάντα πρόθυμα η κα Ελισάβετ έδωσε ενώ υπενθύμισε τις σημαντικότερες ασκήσεις από το πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ιάκωβο Λαμέρα, μέλος του ΣΑμΣΚΠ που με την απαραίτητη βοήθεια ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προβολή της παρουσίασης των ομιλητριών μας.


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search