Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 25/09/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της περιόδου Σεπτέμβριος 2011 –Ιούνιος 2012 στα γραφεία του Συλλόγου στο Ελληνικό. Στην πρώτη αυτή συνάντηση παρευρέθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι – συντονιστές των ομάδων υποστήριξης, οι οποίοι ενημέρωσαν για τις ομάδες που θα πραγματοποιηθούν και τους στόχους της καθεμίας. Η προσέλευση των μελών ήταν πολύ παραπάνω από το προσδοκόμενο, πολλά νέα μέλη παραβρέθηκαν για να γνωρίσουν από κοντά το Σύλλογο και να δηλώσουν συμμετοχής στις ομάδες.
Το λόγο πήρε η κα Ηλίανα Πεσσάρη η οποία παρουσίασε τους στόχους της ομάδας ψυχοδράματος που συνεχίζει από την προηγούμενη περίοδο.
Στην συνέχεια πήρε το λόγο η κα Μόιρα Τζίτζικα η οποία συνεχίζει με επιτυχία την ομάδα «ψυχολογικής υποστήριξης – αυτογνωσίας» στα δυτικά προάστια δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας.
Η κα Ιωάννα Ψιμούλη νέα συνεργάτης του ΣΑμΣΚΠ ανέλαβε την ομάδα υποστήριξης στον Πειραιά και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.
Η κα Αριάνα Μελανίτη νέα συνεργάτης ξεκινά μία νέα ομάδα για τους ασθενείς με ΣΚΠ, μίλησε για την σημαντικότητα της επικοινωνίας με τους άλλους και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Η κα Φωτεινή Λουκαρέα για δεύτερη χρονιά μαζί με την κα Αντιγόνη Τρίμη συνεχίζουν την ομάδα της εικαστικής ψυχοθεραπείας απευθύνθηκε στα μέλη που θέλουν εμβαθύνουν στην αυτογνωσία τους μέσω της ζωγραφικής
Η κα Ελένη Τσαχαγέα αναφέρθηκε στις ομάδες που συντονίζει τόσο για ασθενείς όσο και για τους συγγενείς τους και στο έργο που συντελείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Η κα Ευφροσύνη Στραβελάκη με απλά λόγια μέσα από την εμπειρία των προηγούμενων ετών μας μίλησε για την χαλάρωση που μπορεί να προσφέρει στα ΑμΣΚΠ.
Τέλος το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Βέρδης ο οποίος πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια την ομάδα μυϊκής ενδυνάμωσης στο Κολυμβητήριο της Ν.Σμύρνης και παρακίνησε τα μέλη να βρεθούν έστω και μία φορά στο κολυμβητήριο και να δουν το πρόγραμμα που γίνεται.


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. - Ενημέρωση των ομάδων

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search