Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 10/04/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή στις 10 Απριλίου, ο κος Δημήτρης Αγγελέτος, ωτορινολαρυγγολόγος, ξεκίνησε τις ομιλίες κάνοντας αναφορά στο θέμα: «Ο μηχανισμός της κατάποσης». Με σχήματα και με απλά και κατανοητά λόγια εξήγησε αρχικά την διεργασία της κατάποσης. Στην συνέχεια έγινε αναφορά στις διαταραχές που προκαλεί η ΣΚΠ καθώς και στα θεραπευτικά σχήματα.
Στη συνέχεια η λογοθεραπεύτρια κα Θάλεια Ζολώτα μας ανέλυσε το πρόβλημα της δυσφαγίας και της δυσκαταποσίας, αναφέρθηκε στα κλινικά στοιχεία που περιγράφουν το ιστορικό των ασθενών και καθόρισε ένα θεραπευτικό πλάνο με στόχο την πιο ασφαλή και αποτελεσματική σίτιση στα ΑμΣΚΠ.
Την ομιλία έκλεισε η ευχάριστη παρουσία του μέλους μας Καρολίνας Λεμοντζόγλου, η οποία μας μίλησε για την εμπειρία της ως συνεργάτης της AVON, εταιρείας καλλυντικών, η οποία βρίσκοντας διέξοδο στην ασχολία της αυτή, παρότρυνε και τα υπόλοιπα μέλη να βρουν κι εκείνα τρόπο διαφυγής και να μην σκέφτονται μόνο την πάθηση τονίζοντας τη φράση που της έμαθε η μητέρα της: «Δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω…». Κατόπιν η Καρολίνα με τη βοήθεια συνεργατών της εταιρείας AVON παρουσίασε τα καλλυντικά της εταιρείας αφήνοντας τα μέλη μας να δοκιμάσουν από τα χρώματα και τις μυρωδιές…


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search