Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 08/02/2009
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Το πολύ κρύο πρωϊνό της χειμωνιάτικης Κυριακής 8 Φεβρουαρίου είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας για ακόμα μία φορά την κα Ελισάβετ Τασιοπούλου, γυμνάστρια – χειροπράκτωρ, ενώ Συνεδριακός χώρος του Θ.Χ.Π.Α. στο Ελληνικό γέμισε και αυτό το πρωινό με μέλη του Συλλόγου.
Η κα Τασιοπούλου ξεκίνησε με την υπενθύμιση παλαιότερων ασκήσεων για τον αυχένα. Μαζί τα μέλη με την καθοδήγηση της κας Ελισάβετ έγιναν όλες οι ασκήσεις του αυχένα που είχαν παρουσιαστεί στις δύο προηγούμενες συναντήσεις με αρκετές παραλλαγές για να γίνονται εύκολα από όλα τα μέλη σε όποια κινητική κατάσταση και αν βρίσκονται.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν μερικές νέες ασκήσεις ενώ τα περισσότερα μέλη ακολουθούσαν τις οδηγίες και τις συμβουλές που έδινε συνεχώς η αεικίνητη κα Ελισάβετ.
Για μια ακόμα φορά έμειναν όλοι ευχαριστημένοι με την παρουσίαση των ασκήσεων γυμναστικής και με την ευδιάθετη και χαμογελαστή κα Ελισάβετ η οποία γεμίζει με θετική ενέργεια την αίθουσα με χιούμορ της και την καλή της διάθεση.
Μετά το τέλος της παρουσίαση ακολούθησε ένα ελαφρύ γεύμα και υπήρχε χρόνος για κουβέντα και ανταλλαγή σκέψεων μεταξύ των μελών.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την Δέσποινα Δεϊμερτζιάν, την Αρετή Ζιαμπάρα, την Μαρία Σπανίδου, τον Πέτρο Καβάλη και τον Κωνσταντίνο Γιαννούση για την βοήθεια τους κατά την διάρκεια της συνάντησης.


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search