Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 13/02/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου είχαμε κοντά μας τον κο Θανάση Κίκιλα, Παθολόγου – Λοιμωξιολόγο, που αναφέρθηκε στις «Λοιμώξεις & ΣΚΠ». Ο κος Κίκιλας από νωρίς άρχισε να απαντά στις πολλές ερωτήσεις των μελών του Συλλόγου, σχετικά με τα αντιγριππικά εμβόλια, τις λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν οι ασθενείς με ΣΚΠ.

Η ευγένεια του κου Κίκιλα και ο κατανοητός λόγος του έδωσε την δυνατότητα στα μέλη για περισσότερες διευκρινιστικές ερωτήσεις και επέτειναν την χρονική διάρκεια της ομιλίας.
Μετά το λόγο πήραν η κα Ελισάβετ Τασιοπούλου, Γυμνάστρια – Χειροπράκτωρ και ο κος Παναγιώτης Βέρδης, Φυσιοθεραπευτής και αρχικά αναφέρθηκαν στα οφέλη της κολύμβησης στους ΑμΣΚΠ και την προετοιμασία που χρειάζεται να γίνει πριν την είσοδο στο νερό.

Η αγαπημένη και αεικίνητη Ελισάβετ θέλοντας να ευχαριστήσει τα μέλη και να τους απαντήσει τις ερωτήσεις τους, ανέβηκε για μια φορά ακόμα στο τραπέζι ώστε όλα τα μέλη να βλέπουν τις ασκήσεις που έδειχνε. Με την βοήθεια του Παναγιώτη Βέρδη που πραγματοποιεί το πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης στο Κολυμβητήριο της Ν.Σμύρνης προσπάθησαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις και να βοηθήσουν τα μέλη να κατανοήσουν τις ασκήσεις ώστε να μπορέσουν να τις επαναλάβουν.

Ο χρόνος αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά λίγος για να χωρέσει τις απορίες και τις διευκρινήσεις


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search