Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 30/09/2012
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας περιόδου εκδηλώσεων Σεπτέμβριος 2012 – Ιούνιος 2013 στα γραφεία του Συλλόγου στο Ελληνικό. Κοντά μας βρέθηκαν οι υπεύθυνοι – συντονιστές των ομάδων υποστήριξης, οι οποίοι σύντομα και περιεκτικά ανέλυσαν το αντικείμενο και τους στόχους της δικής του ομάδας υποστήριξης. ενημέρωσαν για τις ομάδες που θα πραγματοποιηθούν και τους στόχους της καθεμίας.

Η Πρόεδρος Βάσω Μάρακα λόγω κωλύματος του κου Σταύρου Εμμανουήλ και της κας Τζένης Μιχαηλίδου ανακοίνωσε ότι η ομάδα της Πέμπτης του κου Εμμανουήλ θα συνεχίσει και φέτος κανονικά της λειτουργία της και ότι η κα Μιχαηλίδου προτίθεται να οργανώσει ομάδα θεάτρου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ΣΑμΣΚΠ.

Στη συνέχεια ο Γεν. Γραμματέας Απόστολος Δαβής ανέγνωσε την επιστολή που απέστειλαν οι συντονίστριες της ομάδας εικαστικής ψυχοθεραπείας κυρίες Αντιγόνη Τρίμη και Φωτεινή Λουκαρέα με την οποία ανακοινώνουν στα μέλη την συνέχεια της ομάδας και την φετεινή περίοδο.

Πρώτη το λόγο πήρε η κα Ηλίανα Πεσσάρη η οποία παρουσίασε τους στόχους της ομάδας ψυχοδράματος που συνεχίζει από την προηγούμενη περίοδο.

Στη συνέχεια η κα Ελένη Τσαχαγέα παρουσίασε τις ομάδες που συντονίζει τόσο για ασθενείς όσο και για τους συγγενείς τους και αναφέρθηκε στην νέα ομάδα που πραγματοποιεί για ασθενείς με πρόσφατη διάγνωση.

Κατόπιν η κα Μόιρα Τζίτζικα ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η ομάδα «ψυχολογικής υποστήριξης – αυτογνωσίας» και ενημέρωσε τα μέλη για την δυνατότητα δημιουργίας νέας ομάδας ανάλογα το ενδιαφέρον συμμετοχής.

Ο ΣΑμΣΚΠ καλωσόρισε την κα Δήμητρα Παγγού, φυσιοθεραπεύτρια η οποία επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της συντονίζοντας ομάδα νευρομυϊκής ενδυνάμωσης και ανέπτυξε το αντικείμενο της ομάδας.

Η κα Ιωάννα Ψιμούλη αναφέρθηκε με τη σειρά της στη συνέχεια της ομάδας ψυχ. υποστήριξης του Πειραιά και υπενθυμίζοντας στους στόχους της ομάδας.

Η κα Αριάνα Μελανίτη προσκάλεσε τα μέλη να συμμετέχουν στην ομάδα υποστήριξης που συντονίζει για δεύτερο χρόνο στο Ελληνικό.

Ο φίλος και ακούραστος συνεργάτης του ΣΑμΣΚΠ Παναγιώτης Βέρδης ενημέρωσε ότι για ακόμα μία χρονιά η ομάδας μυϊκής ενδυνάμωσης στο νερό θα λειτουργήσει στο Κολυμβητήριο της Ν.Σμύρνης και κάλεσε τα μέλη να διαπιστώσουν από κοντά τις ευεργετικές ιδιότητες της άσκησης στο νερό.

Με ένα μουσικό διάλειμμα με την συμμετοχή της κα Άννα Ιωαννίδου τραγουδίστριας και στιχουργού και του κου Δημήτρη Χαρμά μουσικοσυνθέτη και κιμπορντίστα συνεχίστηκε η εκδήλωση. Το νέο μέλος του ΣΑμΣΚΠ Διονύσης Πηλιχός ανακοίνωσε την δημιουργία νέας ομάδας μουσικής και κάλεσε τα μέλη που ασχολούνται με κάποιο μουσικό όργανο, συνθέτουν ή γράφουν στίχους να στελεχώσουν την ομάδα συμμετέχοντας.

Το λόγο πήρε η παλιά συνεργάτης και φίλη του ΣΑμΣΚΠ Χαρά Παπαδοπούλου η οποία με τον κο Αλέκο Ρώτα αναφέρθηκαν στην πραγματοποίηση νέας ομάδας υποστήριξης με αντικείμενο την ενεργοποίηση των υγειών δυνατοτήτων των συμμετεχόντων μελών.

Τέλος, η κα Ευφροσύνη Στραβελάκη από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας & Έρευνας, με την εμπειρία των προηγούμενων ετών αναφέρθηκε στην ευεξία και που μπορεί να προσφέρει η ρεφλεξολογία.

Ο ΣΑμΣΚΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κα Μαίρη Γεωργαλά και την κα Μαρία Σπανίδου, μέλη του ΣΑμΣΚΠ που βοήθησαν σημαντικά στην γραμματεία της συνάντησης.


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. - Ενημέρωση των ομάδων

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search