Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 11/10/2009
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Στις 11 Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση ενημέρωσης των μελών του Συλλόγου για τις ομάδες υποστήριξης, οι οποίες θα λειτουργήσουν όλο τον χρόνο.
Οι υπεύθυνοι κάθε ομάδας παρουσίασαν τα χαρακτηριστικά (το περιεχόμενο) της ομάδας, τους συντελεστές της, καθώς και τον τόπο και την ώρα των συναντήσεων. Οι υπεύθυνοι μίλησαν για την εμπειρία τους από ομάδες, που είχαν λειτουργήσει και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, μίλησαν:
Η κα Τσαχαγέα Ελένη, Κλινικός Ψυχολόγος για τις ατομικές συνεδρίες αλλά και τις ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης με άτομα με ΣΚΠ, ή με τους συγγενείς ατόμων με ΣΚΠ, τις οποίες έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Η κα Τασιοπούλου Ελισάβετ, γυμνάστρια – χειροπράκτωρ μίλησε για την πιθανότητα δημιουργίας ομάδας γυμναστικής τις καθημερινές στο χώρο του γραφείου και ζήτησε από τα μέλη να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Η κα Ρομποτή Πατ, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, μίλησε για τη δική της ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης που ξεκίνησε από την προηγούμενη περίοδο ενώ συνεχίζει με την συμμετοχή νέων μελών ενώ ανέφερε πόσο άλλαξαν οι αρχικοί στόχοι της ομάδας σύμφωνα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.
Ο κος Εμμανουήλ Σταύρος, Ψυχολόγος – Σύμβουλος ΑμΕΑ παρουσίασε την ομάδα αυτοβοήθειας, την οποία συντόνιζε από την προηγούμενη περίοδο ενώ ενημέρωσε ότι αν υπάρχει συμμετοχή από τα μέλη θα ξεκινήσουν δύο ακόμα ομάδες αυτοβοήθειας. Μέλη του Συλλόγου μίλησαν για την περσινή εμπειρία τους από αυτή την ομάδα.
Ο κος Βέρδης Παναγιώτης, Φυσιοθεραπευτής μίλησε για τη σημασία της φυσικής άσκησης μέσα στην πισίνα και τα οφέλη που έχουν τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια.
Η κα Παπασπύρου Άννα και η κα Παρτσαλάκη Πάολα, εικαστικές θεραπεύτριες μίλησαν για την βοήθεια και τη χαρά, που μπορούν να αντλήσουν τα μέλη, μέσα από την επαφή τους με την εικαστική δημιουργία.


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. - Ενημέρωση των ομάδων

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search