Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων

Home / Εκδήλωσης / Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. – Ενημέρωση των ομάδων
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 03/10/2010
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου συναντηθήκαμε στο Ελληνικό για γνωρίσουμε από κοντά τους υπεύθυνους–συντονιστές των ομάδων υποστήριξης της νέας περιόδου Οκτώβριος 2010-Μάιος 2011.
Ξεκίνησε η κα Ελένη Τσαχαγέα, Κλινική Ψυχολόγος που μας είπε λίγα λόγια για τις τρεις ομάδες υποστήριξης που συντονίζει τα τελευταία χρόνια τόσο για ασθενείς αλλά και για τους συγγενείς των ασθενών.
Η κα Πατ Ρομποτή, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην ομάδα που συντονίζει από τον Φεβρουάριο 2009 και στην δυναμική της ομάδας.
Ο κος Σταύρος Εμμανουήλ, Ψυχολόγος – Σύμβουλος ΑμΕΑ, ξεκίνησε αναφέρθηκε στην εμπειρία της προηγούμενης περιόδου και στους στόχους της νέας περιόδου.
Η κα Μόιρα Τζίτζικα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, αναφέρθηκε στην νέα ομάδα αυτοβοήθειας που ξεκινά στα δυτικά προάστια δίνοντας σημασία στην επικοινωνία και στην χρήση της στις ανθρώπινες σχέσεις.
Η κα Ειρήνη Ντάκου, Ψυχολόγος, που ξεκινά μια νέα ομάδα για τους ασθενείς με ΣΚΠ είπε για τις σχέσεις με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους και τη δυνατότητα βελτίωσης των σχέσεων αυτών.
Ο κος Παναγιώτης Βέρδης, Φυσιοθεραπευτής κάλεσε τα μέλη σε οποία περιοχή της Αθήνας και αν διαμένουν να επισκεφτούν το κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης που πραγματοποιείται η ομάδα μυϊκής ενδυνάμωσης για να τους δείξει ασκήσεις μέσα στο νερό για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Πρόσθεσε ότι ομάδα συνεχίζει δυναμικά τόσα χρόνια το έργο της με την συμπαράσταση των «Θυγατέρων της Πηνελόπης –Έσπερος».
Η κα Ευφροσύνη Στραβελάκη, Ρεφλεξολόγος θυμήθηκε πως ξεκίνησε η συνεργασία με τους ασθενείς με ΣΚΠ και όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει πολλά μέλη στις συνεδρίες Ρεφλεξολογίας και μας είπε λίγα λόγια για την χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει η Ρεφλεξολογία στους ΑμΣΚΠ.
Η κα Φωτεινή Λουκαρέα και κα Αντιγόνη Τρίνη, Εικαστικές Θεραπεύτριες κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες από την ενασχόλησή τους με την τέχνη και θεωρούν ότι η τέχνη θα βοηθήσει τους ΑμΣΚΠ.


Συνάντηση στο Θ.Χ.Π.Α. - Ενημέρωση των ομάδων

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search