Συμμετοχή στην έκθεση Medic Expo 2011

Home / Εκδήλωσης / Συμμετοχή στην έκθεση Medic Expo 2011
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 25/02/2011 - 27/02/2011
10:00 πμ - 8:00 μμ

Τοποθεσία
Expo Athens

Κατηγορία No Categories


Για 6η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η ιατρική έκθεση Medic Expo στο Expo Athens, στην Ανθούσα και ο ΣΑμΣΚΠ για ακόμα μια φορά ήταν παρόν. Ο χώρος είναι απόλυτα προσπελάσιμος και διαθέτει τεράστιο άνετο parking για εκθέτες και επισκέπτες.
Στο περίπτερο του ΣΑμΣΚΠ βρίσκονταν κατά την διάρκεια του τριημέρου εθελοντές δίνοντας τόνο, χρώμα και θετικό παλμό. Το περίπτερο ενημέρωσε επισκέπτες τόσο για τη ΣΚΠ αλλά και για τις δράσεις του Συλλόγου.
Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία με την συμμετοχή πολλών μελών, φίλων και επισκεπτών. Πολύ σύντομα η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωράκης καλημέρισε και ενημέρωσε το κοινό σχετικά για τις εξελίξεις σε θέματα παροχών έδωσε το λόγο στην κα Κλημεντίνη Καραγεωργίου, Δ/ντρια Νευρολογικής Κλινικής «Γεννηματά» που ανέπτυξε το ενδιαφέρον ερώτημα «Ποιο είναι το μέλλον της Πολλαπλής Σκλήρυνσης;»
Ακολούθησε η εκτενή και λεπτομερής ομιλία του κου Γιώργου Παπαδόπουλου Επιμελητή Ουρολογικής Κλινικής «Γεννηματά, «Διαταραχές της Ούρησης στην Π.Σ. Από τη διάγνωση στην αντιμετώπιση».
Τέλος τον λόγο πήρε ο κος Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος που έδωσε πληροφορίες μιλώντας για τα «Νεότερα Διατροφικά Δεδομένα στη ΣΚΠ».
Ο ΣΑμΣΚΠ θέλει να ευχαριστήσει τους εθελοντές Βασίλη Τσίτση, Μαρία Σπανίδου, Όλγα Κακλαμάνου και Τασία Καραδήμα.


Συμμετοχή στην έκθεση Medic Expo 2011

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search