Συμμετοχή στην έκθεση Medic Expo 2009

Home / Εκδήλωσης / Συμμετοχή στην έκθεση Medic Expo 2009
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 03/04/2009 - 05/04/2009
10:00 πμ - 8:00 μμ

Τοποθεσία
Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Στις αρχές Απριλίου επαναλήφθηκε με επιτυχία η 4η Διεθνή έκθεση MedicExpo στο χώρο του Δυτικού Αεροδρομίου. Την Πέμπτη 2 Απριλίου ετοιμάσαμε το περίπτερο του Συλλόγου και για τις επόμενες τρεις διανείμαμε πλήθος εντύπων για την ΣΚΠ. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να ενημερώσουμε επαγγελματίες, φοιτητές των σχολών φυσιοθεραπείας, ψυχολογίας και εργοθεραπείας, ιατρούς, επιστήμονες και εταιρείες. Στο περίπτερο του Συλλόγου δεν έλειψαν ούτε μια στιγμή οι εθελοντές ενώ ιδιαίτερα την Κυριακή το πρωί μετά την ομιλία του Συλλόγου πολλά μέλη επέστρεψαν στο περίπτερο 5Γ και κατέλαβαν το χώρο μπροστά από αυτό δημιουργώντας κυκλοφοριακό στους διαδρόμους της έκθεσης.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης (Κυριακή 5 Απριλίου) συμμετείχαν οι ομιλητές:
• Τέρπου Αστέριος, Χειρούργος Γυναικολόγος- Μαιευτήρας- Ανδρολόγος με θέμα «Σύγχρονες απόψεις στα γυναικολογικά και μαιευτικά προβλήματα της
ασθενούς με απομυελινωτική νόσο».
• Πιτσικάλη Μαρία, Φυσ/τρια, Orthopedist Manual Therapist με θέμα «Δευτερογενή Προβλήματα σε Άτομα με ΣΚΠ».

Η αίθουσα Γαληνός φιλοξένησε την ομιλία στην φετινή MedicExpo προσφέροντας έναν χώρο άνετο και προσπελάσιμο για τους συμμετέχοντες και άριστα πλαισιωμένο τεχνολογικά για τους ομιλητές. Μετά τις ομιλίες έγιναν αρκετές ερωτήσεις τόσο από μέλη του Συλλόγου όσο και από άλλους συμμετέχοντες.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει την Μαρία Σπανίδου, την Φωτεινή Μουντάνου, τον Απόστολο Δαβή, τον Κυριάκο Κυριακόγκωνα, τον Πέτρο Καβάλη και τον Κωνσταντίνο Γιαννούση, εθελοντές που συμμετείχαν στην στελέχωση του περιπτέρου και στην γραμματειακή υποστήριξη.


Συμμετοχή στην έκθεση Medic Expo 2009

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search