Συμμετοχή στην έκθεση Autonomia Expo 2009

Home / Εκδήλωσης / Συμμετοχή στην έκθεση Autonomia Expo 2009
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 15/05/2009 - 17/05/2009
10:00 πμ - 8:00 μμ

Τοποθεσία
Στάδιο Ειρήνης και φιλίας

Κατηγορία No Categories


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γέμισε από εκατοντάδες περίπτερα και χιλιάδες προϊόντα αποκατάστασης και βοηθήματα για την ανεξάρτητη διαβίωση και τους ανεξάρτητους τρόπους ζωής.
Ο Σύλλογος Ατόμων με ΣΚΠ πιστός στο ραντεβού, έδωσε και πάλι το παρόν με δικό του περίπτερο το οποίο πλαισιώθηκε όλες τις ημέρες με εθελοντές μέλη του ΣΑμΣΚΠ. Μας δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να συζητήσουμε, να ενημερώσουμε ασθενείς αλλά και επαγγελματίες του ιατρικού χώρου. Αμέτρητο ήταν και το έντυπο υλικό που μοιράστηκε στην διάρκεια του τριημέρου δείχνοντας την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση.
Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης την Κυριακή 17 Μαΐου οργανώθηκε ημερίδα για τη ΣΚΠ. Η αίθουσα Μελίνα Μερκούρη γέμισε από μέλη του Συλλόγου, φοιτητές, επισκέπτες, επαγγελματίες και άλλους ενδιαφερόμενους.
Ο Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών- Αιγινήτειου Νοσοκομείου, Αντώνης Ρόμπος έκανε εκτενή αναφορά στις Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.
Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Διευθυντής ΚΚΨΥ Παγκρατίου Γεράσιμος Φράντζιος ανέπτυξε το θέμα Πολλαπλή Σκλήρυνση και Κατάθλιψη.
Τέλος η Ειδική Νοσηλεύτρια στην ΣΚΠ, MSc, του Κέντρου Ειδικών Νευρολογικών Νοσημάτων Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρύσα Χρυσοβιτσάνου αναφέρθηκε στο ρόλο των Θετικών Συναισθημάτων.

Ευχαριστούμε τις Αρετή Ζιαμπάρα, Δέσποινα Δεϊμερτζιάν, Φωτεινή Μουντάνου, Μαρία Σπανίδου, και τους Γιώργο Τεολόγλου, Κωσνταντίνο Γιαννούση, Απόστολο Δαβή τους εθελοντές του ΣΑμΣΚΠ που έδωσαν το δικό τους στίγμα στο περίπτερο του Συλλόγου. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κυριάκο Κυριακόγκωνα που ανέλαβε την μεταφορά του υλικού στο ΣΕΦ και βοήθησε στο στήσιμο του περιπτέρου. Τέλος ευχαριστούμε τον Νίκο Βουλγαρόπουλο και το «Αναπηρία Τώρα» για την άρτια οργάνωση. Για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι η έκθεση AUTONOMIAEXPOδιαφέρει.


Συμμετοχή στην έκθεση Autonomia Expo 2009

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search