Παρουσίαση βιβλίου

Home / Εκδήλωσης / Παρουσίαση βιβλίου
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/05/2012
7:00 μμ - 8:00 μμ

Τοποθεσία
Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Κατηγορία No Categories


Ο Σύλλογος Ατόμων με ΣΚΠ και η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ (ΠΑΤΡΑ) συνδιοργάνωσαν με τον Όμιλο Unesco Ν. Πειραιώς και Νήσων εκδήλωση για την Παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα – δημοσιογράφου κου Αχιλλέα Παπαδιονυσίου με τίτλο «Συναντήσεις με Προσωπικότητες», που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εγκαινίων Διεθνούς Έκθεσης Εικαστικών που σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Εργαστήρι».
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαΐου 2012.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε με χαιρετισμούς από την κα Βάσω Μαράκα, Ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με ΣΚΠ (ΠΟΑμΣΚΠ) και Αντιπρόεδρος του ΣΑμΣΚΠ και την κα Μαργαρίτα Καραγιώργου Β’ Αντιπρόεδρο της ΠΟΑμΣΚΠ και Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ. Για το βιβλίο μίλησαν η κα Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρος Καθηγήτρια Νευρολογίας, η κα Ελευθερία Κρικέλη Ιατρός-Συγγραφέας, ο κος Γιάννης Πλάχούρης Δημοσιογράφος – Ποιητής, ο κος Γιώργος Σπηλιώτης Μηχανικός-Συγγραφέας-Ποιητής, και η Ροζίτα Σώκου Δημοσιογράφος. Η Εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικών πλακετών.
Έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου προσφερθήκαν από τον κο Αχιλλέα Παπαδιονυσίου στους Συλλόγους Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας των Αθηνών και Πάτρας.


Παρουσίαση βιβλίου

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search