Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Home / Εκδήλωσης / Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 22/01/2012
Ημερίδα

Τοποθεσία
Divani Caravel

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας του Συλλόγου στο ξενοδοχείο Divani –Caravel. Η συμμετοχή των μελών ήταν πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο, η αίθουσα γέμισε από νωρίς και πολύ σύντομα χρειάστηκε η βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου για την προσθήκη καθισμάτων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γεν. Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Κανελλόπουλος, η Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Ένωσης ΣΚΠ Μαρία Κουτσίκου, η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ και Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑμΣΚΠ Μαργαρίτα Καραγιώργου, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Τσιάρας, η κα Χρύσα Χρυσοβιτσάνου Ειδική Νοσηλεύτρια για τη ΣΚΠ, οι ψυχολόγοι και συντονιστές των ομάδων υποστήριξης Ελένη Τσαχαγέα, Πατ Ρομποτ και Ιωάννα Ψιμούλη. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κα Ολυμπία Πανέρη, Μέλος και Εθελόντρια του ΣΑμΣΚΠ.
Προσκαλεσμένος ήταν ο καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Ρόμπος ο οποίος ανέπτυξε τους «Προβληματισμούς για τη θεραπεία της Σκλήρυνση Κατά Πλάκας». Η ομιλία ήταν κατατοπιστικότατη ενώ ο καθηγητής δέχτηκε πλήθος ερωτήσεων για τις θεραπείες, για τα συμπτώματα και για το μέλλον της ΣΚΠ και τις οποίες απάντησε, ενώ ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωράκης είχε την ευθύνη του συντονισμού των ομιλιών.
Το λόγο πήρε ακολούθως η κα Νάντια Ζιαγκουβά, Κοινωνική Λειτουργός του ΣΑμΣΚΠ η οποία σύντομα ενημέρωσε τα μέλη για τον Ενιαίο φορέα ασφάλισης ΕΟΠΥΥ και την υποχρεωτική απογραφή των επιδομάτων της Πρόνοιας.
Στη συνέχεια έγινε η Κοπή της Πίτας από τη Γενική Γραμματέα της ΠΟΑμΣΚΠ Γεωργία Λαύκα και την Ειδική Γραμματεά του ΣΑμΣΚΠ Αλίκη Βρυεννίου. Τυχερή φλουρονικήτρια για το 2012 είναι η Ελίντα Γρηγόρη, Μέλος & Εθελόντρια του ΣΑμΣΚΠ, η οποία έλαβε έναν πίνακα ζωγραφικής προσφορά της Άννας Πάφου, Μέλος του ΣΑμΣΚΠ.
Ο ΣΑμΣΚΠ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Κώστα Δέδερη που βιντεοσκόπησε τη συνάντηση και όλους τους εθελοντές, Μαρία Σπανίδου, Κατερίνα Θεοδωράκη, Θανάση Γεωργαλή για την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκδήλωση.


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search