Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Home / Εκδήλωσης / Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 16/01/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου με την παρέα πολλών μελών. Παρότι ο καιρός ήταν κρύος πολλά ήταν τα μέλη που έδωσαν το παρόν στην πρώτη εκδήλωση του 2011. Για ακόμα μία φορά η αίθουσα του συνεδριακού γέμισε ασφυκτικά,
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της EMSP κος John Goldingμε τη σύζυγο του Elisabeth και ο Γενικός Γραμματέας της EMSP Christoph Thalheim. Ο κος Golding αναφέρθηκε στα επιτεύγματα αλλά και στις αδιάκοπες προσπάθειες της EMSP για τα δικαιώματα των ΑμΣΚΠ στην Ευρώπη ενώ δέχτηκε ερωτήσεις από αρκετά μέλη του ΣΑμΣΚΠ. Η Ειδική Γραμματέας του Συλλόγου κα Αλίκη Βρυεννίου είχε αναλάβει χρέη μεταφραστή.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παρουσίαση των φυτικών προϊόντων της φαρμακευτικής εταιρίας Vivapharm.
Στην συνέχεια έγινε η Κοπή της Πίτας από την Γραμματέα της ΠΟΑμΣΚΠ Γεωργία Λαύκα και ακολούθησε ελαφρύ γεύμα προσφοράς της εταιρείας Vivapharm. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί για το 2011 ήταν η αγαπημένη φίλη και εθελόντρια Κωνσταντίνα Φαράντου. Στην κα Φαράντου δόθηκε πίνακας ζωγραφικής, δωρεά της κας Άννας Πάφου μέλους του ΣΑμΣΚΠ.
Ο ΣΑμΣΚΠ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Κώστα Δέδερη, φίλο του Συλλόγου και την Δέσποινα Δεϊμερτζιάν, μέλος που βοήθησαν καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search