Καλοκαιρινή γιορτή 2017

Home / Εκδήλωσης / Καλοκαιρινή γιορτή 2017
Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 24/06/2017 - 25/06/2018
9:00 μμ - 2:00 πμ

Τοποθεσία
Πάρκο Φλοίσβου

Κατηγορία No Categories


Το καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΑμΣΚΠ με τα μέλη του, είναι πια θεσμός! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 24 Ιουνίου, διοργανώθηκε η τελευταία μας εκδήλωση στο Πάρκο Φλοίσβου στο Π.Φάληρο.

Από νωρίς στο χώρο, εθελοντές και μέλη του Δ.Σ. άρχισαν την προετοιμασία της γιορτής στρώνοντας τις ροτόντες και στολίζοντας με μπαλόνια και χάρτινα φαναράκια τον υπέροχο χώρο του πάρκου.

Η προσέλευση του κόσμου, μεγαλύτερη από ποτέ, άρχισε πριν καν ακόμη δύσει ο ήλιος.  Στο καλωσόρισμα της Προέδρου κας Βάσως Μαράκα, μας περίμενε όλους μια μεγάλη έκπληξη. Ανάμεσά μας υπήρχαν εκπρόσωποι τεσσάρων οργανισμών, καλεσμένοι του Συλλόγου προκειμένου να τους προσφέρουμε από ένα παιδικό ποδήλατο ως ένα μικρό δώρο στο θεάρεστο έργο τους. Μαζί μας ήταν η “Κιβωτός του Κόσμου” του Πατήρ Αντώνιου εκπροσωπούμενη από  13 μικρά αγόρια και τις δύο συνοδούς τους, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “ Η Αγκαλιά” εκπροσωπούμενος από την πρεσβυτέρα Μεταλληνού , τα “Χωριά SOS” για τα οποία μας χαιρέτισε ο κος Λεμονής και ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες “ΝΙΚΗ” διά του εκπροσώπου του κου Βαγγέλη Σμπράου. Όπως πολύ χαρακτηριστικά είπε η κύρια Μαράκα “Το θέμα δεν είναι μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε. Και τα Άτομα με ΣΚΠ ξέρουν πολύ καλά να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους”.

Μαζί μας και ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με τον αντιδήμαρχο κο Γιάννη Φωστηρόπουλο μόνιμοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Όπως κάθε χρόνο, ο μπουφές γέμισε από τις υπέροχες δημιουργίες των μελών μας και το πάρτι μας, εξελίχθηκε για άλλη μια φορά σε μια μεγάλη παρέα που υπό τους ήχους του dj τραγουδούσε και χαιρόταν τη μοναδική βραδιά με την υπόσχεση να είμαστε όλοι εκεί ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


Καλοκαιρινή γιορτή 2017

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search