Καλοκαιρινή γιορτή 2017

Home / Εκδήλωσης / Καλοκαιρινή γιορτή 2017
Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 25/06/2016 - 26/06/2016
9:00 μμ - 2:00 πμ

Τοποθεσία
Πάρκο Φλοίσβου

Κατηγορία No Categories


«Η απόλαυση συχνά καταστρέφεται προσπαθώντας να την περιγράψουμε.»
Stendhal, 1783-1842, Γάλλος συγγραφέας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Σάββατο 25 Ιουνίου το Δημοτικό Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρου, πλημμύρισε με μουσικές, και χαμόγελα.
Από νωρίς στο χώρο, εθελοντές και μέλη του Δ.Σ. άρχισαν να προετοιμάζουν τη γιορτή, να στρώνουν ροτόντες, να στολίζουν με μπαλόνια και χάρτινα φαναράκια.
Πριν καλά καλά βραδιάσει, οι παρέες μαζεύτηκαν και το πάρκο άρχισε να ζει στους ρυθμούς της καλοκαιρινής μας γιορτής. Η πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Βάσω Μαράκα, καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέλη για την έμπρακτη βοήθειά τους, όπου αυτή χρειάστηκε και υποσχέθηκε, όσο περνάει από το χέρι της, ο Σύλλογος στο μέλλον να είναι ακόμη πιο δυναμικός και ενεργητικός.
Μαζί μας και ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης μόνιμος συμπαραστάτης στις προσπάθειες μας που δήλωσε για ακόμη μία φορά την αγάπη του και την υποστήριξη του Δήμου στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, βασικοί αρωγοί μας οι Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου Αλέκος Κορόμηλος και Γιάννης Φωστηρόπουλος τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για άλλη μια φορά. Χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσε η γιορτή να είναι επιτυχημένη.
Ο μπουφές στήθηκε από τον πολύ ευγενικό Γιάννη, προσφορά του κυρίου Γιώργου Αργυρίου και γέμισε με τα πολύ νόστιμα αλμυρά και γλυκά εδέσματα που πρόσφεραν τα μέλη. Αναψυκτικά από τον κύριο Σκλαβενίτη και όλα πανέτοιμα να αρχίσει το πάρτι.
Τη γιορτή άνοιξε η μπάντα του Γιάγκου Πλατή με τον ίδιο στο τραγούδι και την κιθάρα, τον Αλέκο ….. στο μπάσο και τα πλήκτρα και τον Μάριο στα κρουστά.
Μ’ έναν «Πυροσβεστήρα» άναψαν τα αίματα και η ζωντανή μουσική ενεργοποίησε… επιθυμίες και αναμνήσεις. Έκπληξη της βραδιάς, ο δικός μας Χρήστος Μουστάκας που μας χάρισε με την μελωδική του φωνή υπέροχα ελληνικά τραγούδια. Και παίρνοντας «Το Τραμ το τελευταίο»… φτάσαμε να χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς παρέα με τον Dj Κώστα.
Έτσι ανταμώσαμε όλοι μαζί…
Και ευχηθήκαμε,

«Ας κρατήσουν οι χοροί
Και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα, βρέ.
Ώσπου η σύναξις αυτή
Σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί».

Ευχαριστούμε τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για τη φιλοξενία στο Δημοτικό Πάρκο Φλοίσβου και συγκεκριμένα το Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο Εκδηλώσεων Αλέκο Κορόμηλο για τη βοήθεια που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος τους εθελοντές Στέλλα Κυμνιωνάκη, Νίκη Χαραλαμπίδου, και το φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Βέρδη.


Καλοκαιρινή γιορτή 2017

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search