Καλοκαιρινή γιορτή 2010

Home / Εκδήλωσης / Καλοκαιρινή γιορτή 2010
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 27/06/2010
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Η καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποιήθηκε άλλη μία φορά στο αίθριου του Θ.Χ.Π.Α. την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου. Το πρωί της Κυριακής 27 Ιουνίου όλα ήταν έτοιμα, οι ομπρέλες ανοιχτές παρέχοντας ίσκιο, τα τραπέζια στρωμένα ενώ, πολύχρωμα μπαλόνια έδιναν τόνο εορταστικό στο χώρο.
Το μεγάλο τραπέζι του Συλλόγου γέμισε με κάθε λογής εδέσματα, πίτες, σαλάτες, μεζέδες, νοστιμιές, πολλά από τα οποία ήταν handmade. Δοκιμάσαμε τις σαλάτες της Γιώτας, την ρώσικη σαλάτα της Κωνσταντίνας, τα ντολμαδάκια της Δήμητρας, την πρασόπιτα της Ελένης, το παστίτσιο της Μόιρας, τις κοτομπουκιές της Ελένης και πολλά ακόμα… Βέβαια κανένα γεύμα δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς γλυκό το οποίο δεν έλειψε βέβαια και από το τραπέζι του Συλλόγου. Πολλά γλυκά εκλεράκια, σουδάκια, μπακλαβαδάκια, τούρτες αμυγδάλου, σοκολάτας και βέβαια έκλεψε την καρδιά μας η handmade«τούρτα περίπτερο» της Μαρίας.
Με την συμμετοχή όλων των μελών το τραπέζι του Συλλόγου γέμισε με αγάπη, χαρά και μοίρασμα δίνοντας για άλλη μία φορά το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο.


Καλοκαιρινή γιορτή 2010

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search