Καλοκαιρινή γιορτή 2009

Home / Εκδήλωσης / Καλοκαιρινή γιορτή 2009
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 14/06/2009
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Στις 14 Ιουνίου ο εξωτερικός χώρος του ΘΧΠΑ γέμισε με τραπέζια, καρέκλες και μπαλόνια περιμένοντας τα μέλη του ΣΑμΣΚΠ να ανταποκριθούν στο καλοκαιρινό κάλεσμα την δροσερή Κυριακή του Ιουνίου.
Κάτω από τις ομπρέλες και στους ίσκιους γρήγορα δημιουργήθηκαν πηγαδάκια και οι συζητήσεις φούντωσαν. Πολλές κυρίες μαγείρεψαν ενώ άλλες έφεραν διάφορα καλούδια και γέμισαν το τραπέζι του Συλλόγου με διάφορες σπεσιαλιτέ ελληνικές και ξένες. Η προσφορά ήταν τόση που δεν χωρούσαν τα εδέσματα στο τραπέζι, ενώ κανείς δεν μπόρεσε να φύγει νηστικός.
Μετά από το πλούσιο τραπέζι σε αλμυρές γεύσεις… ήρθε το αποκορύφωμα με γλυκά, αρκετά από τα οποία ήταν handmade. Όλοι παραπονιόντουσαν ότι δεν μπορούν, παρά να δοκιμάσουν χαλώντας τις δίαιτες τους και τις προσεγμένες διατροφές.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Ένωσης ΑμΣΚΠ, Βασίλης Τσιάρας και η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ, Μαργαρίτα Καραγιώργου.
Με την ευκαιρία της συνάντησης το νεότερο μέλος του Συλλόγου μας Ελίντα Γρηγόρη που είχε τα γενέθλια της εκείνη την ημέρα έφερε μια τούρτα για να την κόψει. Πραγματικά η παρέα της ΣυμΦΙΛΟΙωσης αγκάλιασε και ευχήθηκε τα καλύτερα στην νεαρή τραγουδώντας της το «Να ζήσεις Ελίντα…»
Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους προσέφεραν με το έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετέχοντας στην πραγματοποίηση της καλοκαιρινής γιορτής. Ευχαριστούμε τον Κυριάκο Κυριακόγκωνα που πρόσφερε 40λίτρα κρασί, τον Παναγιώτη Βέρδη που μαζί με τον κο Γιάννη και τον Κώστα ανέλαβαν το ψήσιμο στα κάρβουνα ανοίγοντας την όρεξη όλων μας.
Μετά το τέλος της γιορτής θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάριο, τον Βαγγέλη, τον Παντελή, τον Λευτέρη, τον Πέτρο, τον Γιώργο, τον Παναγιώτη που ανέλαβαν την μεταφορά του υλικού και την τακτοποίηση του παραχωρούμενου από το ΘΧΠΑ χώρου ενώ η Γιούλη, η Ζωή, η Εύα, η Τζένη, η Αρετή και η Δέσποινα είχαν αναλάβει την τακτοποίηση και τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου. Ο Σύλλογος θέλει τέλος να ευχαριστήσει το ΘΧΠΑ και τον κο Πρόεδρο κο Πέτρο Αθανασόπουλο που ευγενικά μας παραχώρησε τον χώρο για να στεγαστεί η καλοκαιρινή εκδήλωση.
Ήταν μια γιορτή από τα μέλη, για τα μέλη δίνοντας έμφαση ακόμα μια φορά στην δύναμη της συμμετοχής και της προσφοράς.


Καλοκαιρινή γιορτή 2009

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search