Ημερίδα για τη Σ.Κ.Π.

Home / Εκδήλωσης / Ημερίδα για τη Σ.Κ.Π.
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 08/04/2012
10:15 πμ - 2:00 μμ

Τοποθεσία
Divani Caravel (αίθουσα Ιλισσός)

Κατηγορία No Categories


Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Kατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ) πραγματοποίησαν την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, στην αίθουσα Ιλισός- metro Ευαγγελισμός) στις 10.15 π.μ., επιστημονική εκδήλωση.
Την εκδήλωση παρακολούθησε σημαντικός αριθμός μελών του Συλλόγου, καθώς και πολύς κόσμος που επιθυμούσε να ενημερωθεί και να συλλέξει πληροφορίες για την πάθησή μας.
Την ημερίδα άνοιξε η κα Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και εργαζόμενη στην Α’ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική ΓΝΑ Αιγινητείου, η οποία μας μίλησε για το «ρόλο της συμμόρφωσης στη συνολική αντιμετώπιση της ΣΚΠ». Χρησιμοποιώντας κατανοητό λόγο και εύληπτη γλώσσα, η κα Αναγνωστούλη υπήρξε ιδιαίτερα κατανοητή και κατατοπιστική επί του θέματος, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και απαντώντας πρόθυμα στη συνέχεια στο πλήθος των ερωτήσεων που δέχθηκε από το ακροατήριό της.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η κα Νάντια Ζιαγκουβά, Κοινωνική Λειτουργός του ΣΑμΣΚΠ, η οποία σύντομα ενημέρωσε τα μέλη για ό,τι νεότερο για τον ΕΟΠΥΥ και για την τρέχουσα επικαιρότητα στα θέματα των κοινωνικών και ασφαλιστικών παροχών. Τον συντονισμό της βασικής ομιλίας είχε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βάσω Μαράκα.
Τέλος ο ΣΑμΣΚΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκδήλωση. Η εκδήλωση έγινε με την οικονομική βοήθεια της Novartis Hellas.


Ημερίδα για τη Σ.Κ.Π.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search