Ετήσια Γενική Συνέλευση

Home / Εκδήλωσης / Ετήσια Γενική Συνέλευση
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 28/01/2017
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας η Γενική Συνέλευση του ΣΑμΣΚΠ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την ανάδειξη Προεδρείου αυτής κατόπιν ψηφοφορίας των μελών που ομόφωνα εκλέξανε τη Νικολέττα Θεοδωροπούλου ως Πρόεδρο, το Δημήτριο Ανδρούτσο ως Γραμματέα και την Ευγενία Χατζηχρήστου ως μέλος.

Η  Πρόεδρος του ΣΑμΣΚΠ Βάσω Μαράκα πήρε το λόγο και απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη και ανέγνωσε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Έγινε παρουσίαση των Πεπραγμένων του 2016  σχετικά με τις συναντήσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο ΣΑμΣΚΠ από το μέλος του ΔΣ κα Ιωάννα Χριστοδουλίδου, και την Ταμία κα Γεωργία Τσίρου. Επίσης αναφέρθηκαν στη συνέχιση έκδοσης του τριμηνιαίου περιοδικού ,έγινε αναφορά για τις ομάδες υποστήριξης των μελών που συνεχίστηκαν και για το 2016, για έρευνές που πραγματοποιήθηκαν καθώς και για άλλες δράσεις του ΣΑμΣΚΠ.

Κατόπιν η κα Σταματίνα Βοϊδονικόλα,  παρουσίασε μετά από έγκριση του Δ.Σ. τον Απολογισμό των εσόδων-εξόδων για το 2016 και τον προϋπολογισμό  για το τρέχον έτος Καθώς και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που ύστερα από λεπτομερή και προσεκτικό έλεγχο στο βιβλίο εσόδων-εξόδων δεν διαπιστώθηκαν παρατυπίες και παραλείψεις.

Μετά την παρουσίαση των πεπραγμένων του 2016 έγινε ψηφοφορία για την έγκριση τους και ομόφωνα ψηφίστηκαν από τα μέλη.

Η κα Μαρία Σπανίδου παρουσίασε τον Προγραμματισμό Δράσης για το 2017 σχετικά με τις συναντήσεις-ομιλίες-εκδηλώσεις, ομάδες-σεμινάρια και για άλλες δράσεις του ΣΑμΣΚΠ.

Η Πρόεδρος κα Βάσω Μαράκα εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ομαλή εξέλιξη της Γενικής Συνέλευσης και έληξε τη συνεδρίαση.


Ετήσια Γενική Συνέλευση

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search