Γενική συνέλευση & ομιλία

Home / Εκδήλωσης / Γενική συνέλευση & ομιλία
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 18/03/2012
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών ΣΑμΣΚΠ. Στην έναρξη εκλέχτηκε το ομόφωνα το Προεδρείο της ΓΣ και συγκεκριμένα οι: Ιάκωβος Λαμέρας ως Πρόεδρος, Ευγενία Χατζηχρήστου ως Γραμματέας και Μαρία Σπανίδου ως μέλος. Αμέσως μετά για το πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης «Λογοδοσία του ΔΣ σχετικά με τη δράση του κατά το έτος 2011» έγινε συνοπτική ενημέρωση των πεπραγμένων από την Αντιπρόεδρο Βάσω Μαράκα σχετικά με συναντήσεις–εκδηλώσεις, ομάδες υποστήριξης, έντυπα-εκτυπώσεις, έρευνες και δραστηριότητες του ΣΑμΣΚΠ. Μάλιστα ο απολογισμός δράσης μοιράστηκε εντύπως σε όλους τους παρευρισκόμενους και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Για το δεύτερο θέμα έγινε παρουσίαση του Ισολογισμού και του Απολογισμού για το παρελθόν έτος και του Προϋπολογισμού για το τρέχον έτος 2012 από την Ταμία Γιώτα Σαραντάκου, ενώ η Μαίρη Γεωργαλά, ως Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, διάβασε την Έκθεση της ΕΕ για το 2011 και ενημέρωσε ότι μετά από λεπτομερή έλεγχο των χρηματικών συναλλαγών δεν βρέθηκαν παρατυπίες ή παραλείψεις. Ακολούθησε ψηφοφορία και εγκρίθηκαν ομόφωνα τα παραπάνω.
Για το τρίτο θέμα ο Γραμματέας Απόστολος Δαβής μαζί με τη κα Μαράκα παρουσίασε τις δράσεις του Συλλόγου για το τρέχον έτος.
Για το τέταρτο θέμα το Μέλος του ΔΣ Μόιρα Τζίτζικα πήρε το λόγο και ενημέρωσε για την πρόθεση του ΔΣ να τροποποιηθούν ορισμένα άρθρα του Καταστατικού του ΣΑμΣΚΠ τα οποία θεωρούνται απαρχαιωμένα και δυσλειτουργικά για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου.
Το σώμα αποφάσισε ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωράκης και το μέλος του ΔΣ Ανθή Πουρνάρα να εισηγηθούν στην επόμενη τακτική ΓΣ τις αναγκαίες τροποποιήσεις του καταστατικού.
Μετά την ολοκλήρωση της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος της ΓΣ έληξε τη συνεδρίαση.
Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στην κα Ευαγγελία Κούλογλου, Πρακτικό Σωματικής Αγωγής Σιάτσου η οποία παρουσίασε το Σιάτσου και πως μπορεί να βοηθήσει στα συμπτώματα της ΣΚΠ και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών.


Γενική συνέλευση & ομιλία

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search