Γενική συνέλευση & ομιλία

Home / Εκδήλωσης / Γενική συνέλευση & ομιλία
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 20/03/2011
Ημερίδα

Τοποθεσία
Θ.Χ.Π.Α. (πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού)

Κατηγορία No Categories


Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΑμΣΚΠ με την συμμετοχή πολλών μελών. Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε τον ετήσιο ισολογισμό, απολογισμό του 2010 και προϋπολογισμό του 2011. Η κα Μαίρη Γεωργαλά, Πρόεδρος της Ε.Ε. Επιτροπής διάβασε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2010 και ενημέρωσε ότι μετά από λεπτομερή έλεγχο των χρηματικών συναλλαγών δεν βρέθηκαν παρατυπίες ή παραλείψεις. Ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωράκης αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου και ενημέρωσε τα μέλη για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η ψυχολόγος Ηλιάνα Πεσσάρη, η οποία ανακοίνωσε στα μέλη την πρόθεσήτης να οργανώσει μια νέα ομάδα «Ψυχοδράματος». Μας βοήθησε να κατανοήσουμε το ψυχόδραμα που όπως φανερώνει η λέξη, «να αφήνουν την ψυχή τους να δράσει». Στόχος του ψυχοδράματος είναι να βοηθήσει το άτομο να φτιάξει μια ζωή με καλύτερη ποιότητα, γεμάτη ζωντάνια, χιούμορ, αμεσότητα, δημιουργικότητα, με σχέσεις ουσιαστικότερες και αληθινότερες. Θα λέγαμε ότι το ψυχόδραμα είναι μια μέθοδος πειραματισμού, δηλαδή το άτομο μπορεί να δοκιμάσει, να πειραματιστεί για μια συμπεριφορά, μια κατάσταση ή ένα συναίσθημα σε πραγματικό χωροχρόνο και σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Έπειτα η κα Πατ Ρομποτή, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια ξεδιπλώνοντας μπροστά μας το μαύρο “κουβάρι του θυμού” που κουβαλάμε μέσα μας, ξεκίνησε την ομιλία της για τη ΣΚΠ και το θυμό. Αναφέρθηκε στις διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ που μπορούν να τους προκαλέσουν θυμό, απόγνωση ή αγωνία και συνέχισε με τους τρόπους διαχείρισης του θυμού.


Γενική συνέλευση & ομιλία

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search