Καλοκαιρινή γιορτή 2018

Τοποθεσία
Πάρκο Φλοίσβου

Κατηγορία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρά τις έντονες εναλλαγές του καιρού και μετά από μία αναβολή λόγω κακοκαιρίας, ο ΣΑμΣΚΠ πραγματοποίησε την καθιερωμένη του Καλοκαιρινή Γιορτή στο φιλόξενο Πάρκο Φλοίσβου στο Π.Φάληρο.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς στο χώρο με εθελοντές και μέλη του Δ.Σ. οι οποίοι προετοίμασαν το χώρο της γιορτής στρώνοντας τις ροτόντες και στολίζοντας με μπαλόνια και χάρτινα φαναράκια τον πλακόστρωτο κήπο.

Τα μέλη μας και οι καλεσμένοι άρχισαν να έρχονται από νωρίς και ο χώρος γέμισε γρήγορα από τη θετική ενέργεια ανθρώπων αποφασισμένων να διασκεδάσουν.

Η Πρόεδρος κα Βάσω Μαράκα, καλωσόρισε τον κόσμο, ευχήθηκε για το καλοκαίρι και ενημέρωσε για την αβεβαιότητα που έχει προκύψει όσον αφορά στα ακίνητα που φιλοξενούν το Σύλλογο λόγω της έναρξης των εργασιών της Ελληνικό Α.Ε. χάριν της οποίας θα πρέπει κάποια στιγμή να μεταφερθούμε χωρίς να έχουμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το Κράτος και τους Φορείς για το τι ακριβώς προβλέπεται να συμβεί.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης με τον αντιδήμαρχο κο Γιάννη Φωστηρόπουλο μόνιμοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες του Συλλόγου, αφού καλησπέρισαν κι αυτοί με τη σειρά τους, δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και την βοήθειά τους στο επίπεδο που μπορούν να συνεισφέρουν στην επίλυση του θέματος.

Με την πάροδο του χρόνου η γιορτή εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι όπου αφού δοκιμάσαμε τις νόστιμες δημιουργίες των μελών μας, καταλήξαμε να χορεύουμε ακούραστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους του dj Νίκου.

Για άλλη μια φορά μεγάλος μας χορηγός στάθηκε ο κος Γιώργος Αργυρίου και οι συνεργάτες του με την προσφορά των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και την ανάληψη καθηκόντων σέρβις.

Όλοι έφυγαν χαρούμενοι και ευχαριστημένοι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου!

Καλοκαιρινή γιορτή 2018

κολυμβητικοι_201819179654_10155377821828194_421887092_o