Ενημερωτικό Διήμερο Μαΐου

Τοποθεσία
Κέντρο Αποκατάστασης "Άσκηση"

Κατηγορία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  του κοινού σχετικά  με την νόσο, ο Σύλλογος  Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και ο Δήμος  Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργανώσε  διήμερη εκδήλωση στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΣΚΗΣΗ» στις 12 & 13 Μαΐου, με θέμα «Γνωρίστε την Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε  καλλιτεχνικά δρώμενα  και βιωματικά εργαστήρια, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα  από τα μέλη του Συλλόγου  Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Έκθεση έργων τέχνης, ζωγραφικής και φωτογραφίας, ντοκιμαντέρ, θεατρικά μονόπρακτα και καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι μόνο λίγα από όσα συνέθεσαν έναν φιλικό και δημιουργικό τρόπο για να γνωρίσει το κοινό την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Σκοπός  της εκδήλωσης ήταν ότι η νόσος δεν αφορά μόνον τους πάσχοντες, αλλά και τον οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

Ενημερωτικό Διήμερο Μαΐου

WMSD28May2014_englishSwimming-Pool